Εκδρομές στη Σέριφο με Sea-Kayak

Serifos Sea kayak CenterΑν ζητάτε περιπέτεια και τη συγκίνηση του ταξιδιού, το θαλάσσιο καγιάκ είναι
"ο παράδεισος". Εκδρομές - δραστηριότητες αφιερωμένες στη θάλασσα, τον ήλιο, την αίσθηση και το χρώμα των μοναδικών Κυκλάδων ...

Θαλάσσια σπορ στο Serifos Sea Kayak Center

Οργανωμένες εκδρομές με Καγιάκ θαλάσσης - Ενοικίαση SeaKayak - Μαθήματα Sea Kayak

Περπατήστε τα μονοπάτια της Σερίφου

Serifos’ pathsΟλόκληρη η Σέριφος είναι γεμάτη από μικρά μονοπάτια που περιμένουν επίδοξους περιηγητές να τα χαρούν. Πολλά απ' αυτά, περιμετρικά του νησιού, οδηγούν σε μαγευτικούς ορμίσκους και πανέμορφα ησυχαστήρια. Για τους λάτρεις της περιπέτειας ή αυτούς που επιθυμούν να γνωρίσουν το νησί σπιθαμή προς σπιθαμή.

Ψάρεμα, κατάδυση & σκάφος

SERIFOS SAILING - FISHINGΗ Σέριφος με τις πάνω από 70 παραλίες και κόλπους προσφέρεται για βόλτες με σκάφος & ψάρεμα. Ο πλούσιος βυθός της είναι ιδανικός για ελεύθερη κατάδυση.

Σε αρκετές από αυτές τις παραλίες υπάρχει οδική πρόσβαση. Σε κάποιες άλλες μπορείτε να φτάσετε ακολουθώντας γραφικά βατά ή και κακοτράχαλα μονοπάτια, ενώ άλλες μπορείτε να προσεγγίσετε μόνο με σκάφος.

Wind-Surfing στη Σέριφο

Serifos SportsΟι περισσότερες από τις παραλίες της Σερίφου είναι ιδανικές για windsurf. Ωστόσο, σας προτείνουμε τις παραλίες Λιβάδι και Λιβαδάκια, όπου ελέγχονται από τις Λιμενικές Αρχές.
Στη παραλία του Camping Coralli Λιβαδάκια, τα μελτέμια του καλοκαιριού προσφέρουν συναρπαστικές πλαγιοδρομίες με μέτριο κύμα.

Windfinder - Wind & weather Livadi / Serifos